Cau extraordinari PiCs

[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Avui els Pioners i Caravel·les hem fet cau extraordinari!

Durant el matí hem treballat l’autogestió i hem parlat sobre centres autogestionats i voluntaris que treballen per la transformació social i el moviment popular i hem assistit a la inauguració del Casal Popular El Polvorí, de Cambrils. Enhorabona!!

A la tarda hem estat a Tarragona i hem aprofitat per estar al Casal Popular Sageta de Foc, que ens ha deixat un espai per continuar les nostres activitats. Hem fet jocs i hem fet una dinàmica de gènere on hem vist altres tipus de violència masclista com són l’hipersexualització, els estereotips i anuncis de cada dia, encara masclistes, entre d’altres.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1363″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1364″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1365″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1366″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row]

Post Author: Fent Camí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *