Campaments de Pioners i Caravel·les 2018

[fsn_row row_width=”container” row_style=”light” background_repeat=”repeat” background_position=”left top” background_attachment=”scroll” background_size=”auto” background_image_xs=”show”][fsn_column width=”12″ column_style=”light”][fsn_text]

Aquest estiu els Pioners i Caravel.les i conjuntament amb Truc 1 hem estat de campaments a Riudaura, a la Garrotxa. Estavem en un terreny d’acampada que forma part d’una casa pairal, la Plana de Croanyes, endinsat a la vall de Riudaura. Era un zona tranquil·la on es podia gaudir del paisatge i de la natura.

Poc abans d’iniciar els campaments, vam descobrir que haviem sigut escollits per participar als XXXè jocs de la Fam. I el dia 6 d’Agost vam ser transportats en una odissea de viatge per Barcelona fins al CaMpitoli, a Riudaura.  Allà vam conèixer el Haymitch Abernathy que ens va acompanyar durant tots els campaments i més tard també un gran mestre, el Caesar Flikerman. Ens vam conèixer una mica més a la gala de presentació i vam haver de treballar en equip amb els companys de districte per tal de seguir amb vida en aquest joc de rol.

L’activitat més destacada dels campaments va ser realitzar el projecte sobre pionerisme, en què vam treballar les construccions fent una gran taula, vam aprendre a pescar amb els recursos mínims i vam treballar els primers auxilis, repassant tècniques bàsiques i fent un treball d’insensibilització.

Una de les anècdotes que mai oblidarem serà l’activitat de raid que van organitzar els caps, un com qualsevol altre, però que per motius diversos no tots vam arribar a destí quan tocava. Tots ja sabem què va passar. Vam viure moltes emocions juntes, estones difícils i situacions noves de les quals totes hem après alguna cosa. Afortunadament, després de la ruta, poc a poc vam poder tornar a la normalitat i vam continuar els campaments, que feia poc que havien començat.

Altres activitats que vam fer són les activitats personals que alguns van preprarar, com el joc de muntanyes de l’Albert, l’activitat filosòfica del Ruben o les pulseres de la Júlia. També hem tingut alguns espais per reflexionar i pensar en nosaltres, en el meu jo present, però també el jo passat i el jo futur i hem fet alguna dinàmica de grup.

Vam fer una descoberta de l’associació Garrotxa Diversa, una entitat d’Olot que promou la cultura popular i treballa per la integració social dels immigrants i la convivència a la ciutat. Ens van fer un taller en què reflexionavem sobre la immigració, els estereotips i prejudicis que encara hi ha avui en dia.

Per altra banda, el Ruben i l’Unai van realitzar la seva promesa en una cerimònia a la sortida del sol, on vam escoltar les seves explicacions i vam cantar conjuntament. Algun dia vam fer jocs d’aigua, ens vam banyar en un gorg i vam fer un taller d’astronomia.

L’últim dia les famílies ens van venir a buscar i van fer un dinar de germanor on vam menjar com unes reines.

En resum, uns campaments que ens ho vam passar genial i de ben segur que mai oblidarem!

 

[/fsn_text][fsn_gallery gallery_layout=”masthead” controls=”direction” controls_mobile=”paging” width_unit=”percent” height_unit=”percent” height_unit_xs=”default” enable_slideshow=”on” enable_kenburns=”on” width_percent=”40″ height_percent=”40″ hidden_xs=”on” enable_fullscreen=”on”][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” media_type=”image” image_id=”1186″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1187″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1188″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1189″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1190″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1191″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1192″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1193″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1194″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1195″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1196″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1197″][/fsn_gallery][fsn_gallery gallery_layout=”masthead” controls=”direction” controls_mobile=”paging” width_unit=”percent” height_unit=”percent” height_unit_xs=”percent” enable_slideshow=”on” enable_kenburns=”on” visible_xs=”on” width_percent=”60″ height_percent=”30″ height_percent_xs=”30″ enable_fullscreen=”on” margin_xs=”{#fsnquot;right#fsnquot;:#fsnquot;20#fsnquot;}” margin_xs_custom=”on”][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” media_type=”image” image_id=”1186″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1187″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” item_logo_id=”1188″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1189″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1190″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1191″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1192″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1193″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1194″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1195″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1196″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”1197″][/fsn_gallery][/fsn_column][/fsn_row]

Post Author: Fent Camí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *