Servei de natura a la cala del Canyadell (Altafulla)

El cap de setmana passat vam estar a la cala del Canyadell (Altafulla) fent el primer dels serveis del 30è, en col.laboració amb el GEPEC. Vam realitzar una neteja a la finca del Canyadell, de la que el GEPEC  té un acord de custòdia amb l’Ajuntament d’Altafulla i l’Escola de naturalistes “El Corrriol” i desenvolupa les seves activitats.

Vam descobrir què hi fa el GEPEC en aquella finca i vam realitzar diferents tasques en grups, com ara plantada de plantes aromàtiques, neteja de plantes invasores, plantació de llavors en un viver i neteja de deixalles.

Casualment, ens vam trobar els éssers del bosc, la Bruixa Brunilda, l’Ogre i el Follet Gombau, que ens van demanar ajuda per netejar el bosc. Malauradament, havien de retornar al lloc d’on s’havien escapat, de l’àlbum de cromos de l’Agrupament i amb els poders de la Fefekura els vam poder capturar!

Va ser un dia en què vam treballar tots i totes per aportar un granet de sorra en la conservació i manteniment de la finca que gestiona el GEPEC.

Post Author: Fent Camí