Sopar del 30è

[fsn_row row_width=”container” row_style=”light” background_repeat=”repeat” background_position=”left top” background_attachment=”scroll” background_size=”auto” background_image_xs=”show”][fsn_column width=”12″ column_style=”light”][fsn_text]

El dia 16 vam celebrar el nostre aniversari fent el sopar del 30è, un dels moments més esperats de tot el curs!
Durant les setmanes prèvies els caps vam estar trebellant intensament perquè tot estigués a punt per una gran festa. I ho vam aconseguir!

Vam comptar amb més de 140 assistents i durant tota la nit es van viure molt moments de retrobament, diversió, il·lusió i emoció. Per això, agraïm a la canalla, famílies, excaps i amics i amigues que van assistir-hi i a tots els caps per la feina feta!

Vam podem realizar el sopar a les instal·lacions del Club Natació Tàrraco, el qual ens va llogar l’espai, i que també volem agraïr la seva predisposició i les facilitats donades.

Durant aquella nit van passar moltes coses i tenim algunes notícies! Us ho expliquem tot a continuació!

 

 

[/fsn_text][fsn_text]

ELS ESPAIS

Comptàvem amb dos grans espais, la zona exterior, on vam menjar un gran pica-pica amb servei de barra inclòs i la sala principal del sopar, on hi vam entrar després per continuar amb el sopar.

 

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”906″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”907″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

 

LA DECORACIÓ

Els assistents van gaudir de diferents espais de decoració amb fotos i elements de decoració que ens identifiquen com a Fent Camí i com a Agrupament Escolta i Guia. Hi havia un photocall, una construcció de pionerisme que van realitzar els Pioners i Caravel·les amb fotografies antigues de l’Agrupament, un espai amb fotografies variades del cau i una projecció de vídeos.

I a la zona de l’escenari hi vam tenir el gran pastís que van construïr les famílies per l’andròmina de la Baixada del Pajaritu, juntament amb el diploma del Premi de Civisme Jaume Ciurana que ens van atorgar el passat mes d’abril.

 

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”4″][fsn_image image_id=”912″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”4″ style=”display: block;”][fsn_image image_id=”917″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”4″][fsn_image image_id=”921″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

 

ELS ACTES I MOMENTS

Durant la nit es van realitzar una gran varietat d’actes que ens van fer passar molts bons moments.

Al llarg del sopar amb comptar amb l’animació i dinamització del KautoKid i la Fefekura, els dos personatges que ens han acompanyat durant tot el curs per tal de trobar i capturar tots els personatges dels eixos d’animació que es van escapar de l’àlbum del Fent Camí!

Durant el sopar, vam comptar amb la participació del grup de música Belt, que ens van oferir una amenització musical amb cançons típiques del cau. Agraïm també la seva participació!

La nostra cap d’Agrupament Helena Rios ens va fer un parlament repassant la nostra història, reivindicant la nostra situació sense local i recordant tots els actes del 30è que em realitzat durant el curs.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”4″][fsn_image image_id=”935″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”4″][fsn_image image_align=”align-none” image_style=”img-default” image_id=”928″][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column style=”display: block;” width=”4″][fsn_image image_id=”929″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Els excaps de l’Agrupament van ser convidats a sortir per fer la bufada d’espelmes del sopar del 30è i va ser un moment molt emotiu.

 

Per bufar les espelmes del pastís del 30è vam cridar a tots i totes les exCaps que van venir al sopar. Va ser un moment molt i molt emotiu!ExCaps: moltíssimes gràcies per la petjada que heu deixat en totes nosaltres! 😘

Publicada por AEiG Fent Camí en Lunes, 18 de junio de 2018

 

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″ column_style=”light”][fsn_text]

Les Mares i Pares (MiPs) de l’Agrupament també van dedicar unes paraules d’agraïment als caps per tota la dedicació i educació que donem a la seva canalla. Moments com aquests ens reconforten com a caps i ens anima a seguir treballant i fent coses amb l’Agrupament!

Els MiPs es van formar com a branca ara ja fa alguns anys, però no va ser fins a aquest sopar que van tenir la samarreta oficial de branca! Una grata sorpresa que els vam donar! I ens van donar una gran notícia! La branca creix i passa a dir-se MiPs i Amics, per incorporar aquella gent propera que d’alguna manera o altra vol ajudar a l’Agrupament aportant el seu granet de sorra.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”936″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column style=”display: block;” width=”6″][fsn_image image_id=”931″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

 

Els trucaries de 2n any també van tenir el seu moment, ja que el seu animador Fran Bertran els va dedicar tot un reportatge dels moments viscuts durant dos anys. Va ser molt bonic. Alguns dels nostres trucs no continuaran a l’Agrupament, i els desitgem molta sort. Ja saben que podran tornar quan vulguin.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”932″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column style=”display: block;” width=”6″][fsn_image image_id=”937″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

 

Vam tenir paraules per a diferents caps que han tingut una llarga trajectòria a l’Agrupament i han sigut caps aquests últims anys i que malauradament es despedeixen de nosaltres. Parlem de la Natàlia Bru, la Laia Ballonga, la Maria Cervera i el Fran Bertran. Us estimem!!

Un gran excap estimat, l’Oriol Cervera, també va voler aportar el seu granet al sopar del 30è i ens va oferir un vídeo des de Madagascar felicitant-nos pels 30 anys i agraïnt especialment al seu amic Fran Bertran la seva tasca a l’Agrupament.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”4″][fsn_image image_id=”930″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”4″ style=”display: block;”][fsn_image image_id=”933″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”4″][fsn_image image_id=”934″ image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

 

També vam gaudir del tràiler d’un reportatge d’entrevistes que ens va projectar el truc Víctor Figueroa, en què caps i excaps de diferents generacions parlaven sobre la història de l’Agrupament, els bons moments i les dificultats viscudes. I és que ja són 30 anys des de la fundació de l’Agrupament!  I recordem que els productors del reportatge ens van prometre la versió extesa, l’esperarem!

Finalment, vam gaudir d’una estona de música fins que es va fer l’hora de plegar i començar a recollir.

A continuació us mostrem algunes fotografies de tots els moments viscuts!

 

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_gallery gallery_layout=”masthead” controls=”direction” controls_mobile=”paging” width_unit=”percent” height_unit=”percent” height_unit_xs=”default” enable_slideshow=”on” enable_kenburns=”on” width_percent=”40″ height_percent=”40″ enable_fullscreen=”on” hidden_xs=”on”][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” media_type=”image” image_id=”913″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”914″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”915″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”916″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”918″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”919″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”920″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”941″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”942″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”943″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”944″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”945″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”946″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”947″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”948″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”949″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”950″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”951″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”952″][/fsn_gallery][fsn_gallery gallery_layout=”masthead” controls=”direction” controls_mobile=”paging” width_unit=”percent” height_unit=”percent” height_unit_xs=”percent” enable_slideshow=”on” enable_kenburns=”on” width_percent=”60″ height_percent=”30″ enable_fullscreen=”on” height_percent_xs=”30″ margin_xs=”{#fsnquot;right#fsnquot;:#fsnquot;20#fsnquot;}” margin_xs_custom=”on” visible_xs=”on”][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” media_type=”image” image_id=”913″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”914″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”915″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”916″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”918″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”919″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”920″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” item_logo_id=”941″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”942″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”943″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”944″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”945″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”946″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”947″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”948″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”949″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”950″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”951″][fsn_gallery_item gallery_layout=”masthead” lazy_load=”true” media_type=”image” image_id=”952″][/fsn_gallery][/fsn_column][/fsn_row]

Post Author: Fent Camí