El 30è

[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

El curs 2017-2018, l’AEiG Fent Camí celebra el seu 30è aniversari. Serà el primer curs, després que l’entitat acollidora ens convidés a abandonar l’escola i tant caps com infants i joves marxessin, que comptarem amb totes les Unitats al complet: Truc 1 i Truc 2 incloses.

A més de fer 30 anys des de la nostra fundació, l’Agrupament complirà 10 anys educant al carrer sense local propi.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_text]

Per què aquesta celebració?

[/fsn_text][fsn_image image_id=”1955″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″ style=””][fsn_text]

Què farem?

[/fsn_text][fsn_image image_id=”1954″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

El documental del 30è

Aquest passat 10 de setembre l’Agrupament Escolta i Guia Fent Camí ha realitzat l’estrena del reportatge Re-Fent Camí del 30è aniversari de l’Agrupament, un recull d’entrevistes dels diferents caps que han passat pel Fent Camí durant tots aquests anys.

En el reportatge, tenim l’ocasió d’escoltar les persones que van iniciar el Grup Excursionista la Salle de Tarragona i el van portar al món de l’escoltisme, a Minyons Escoltes i Guies, com a Agrupament Escolta i Guia Fent Camí, així com les primeres noies que van ser caps o les persones que van haver de viure i dirigir l’Agrupament en un dels moments més difícils de l’entitat quan va haver de marxar de la Salle de Tarragona en el seu 20è aniversari. També hi ha presents els caps que s’han encarregat de recuperar l’Agrupament, situat des de llavors al centre Sociocultural de la Part Alta o els caps actuals que han heredat ja un grup novament consolidat a la ciutat de Tarragona.

Malauradament, no tot s’ha recuperat encara quan es compleixen els 30 anys, ja que l’Agrupament segueix encara sense tenir un local propi on poder dur a terme les seves activitats.

En aquest reportatge es poden copsar clarament les dues realitats, d’abans i després del trencament però també es pot observar que l’essència de l’escoltisme i les tradicions s’han preservat durant tots aquests anys.

 

[/fsn_text][fsn_video video_src=”youtube” youtube_url=”https://www.youtube.com/watch?v=Q2ggPF5cMkU” video_title=”Re-Fent Camí – El documental del 30è aniversari”][/fsn_video][/fsn_column][/fsn_row]