EDUQUEM SENSE LOCAL!PER QUÈ NECESSITEM UN LOCAL?

Necessitem un espai on desenvolupar les nostres activitats diàries; un espai on cadascuna de les branques tingui el seu propi lloc per desenvolupar activitats, pintar les parets, desar el material, entre d’altres.

Pels i les Caps, seria un espai de trobada amb la resta de Caps de branques diferents, un espai on poder realitzar les reunions i consells, en un lloc tranquil i amb el material accessible.

Tornar a disposar d’un local suposarà per l’Agrupament un creixement qualitatiu de gran exponencial per l’Agrupament. També permetrà recuperar tradicions escoltes, celebrant activitats com la setmana del cigró, o poder convidar a altres agrupaments i fer els intercanvis d’unitats.


EN QUÈ INFLUIRÀ EL CAU A L’ENTORN?

El fet de tenir un cau a la vora fa que durant la setmana hi hagi gent entrant i sortint del local, i per tant que al carrer hi hagi moviment i es vegi habitat. Durant les activitats, la canalla juga i fa descobertes sovint al voltant del cau, revitalitzant places i carrers.

El cau normalment compra i manté relacions amb el petit comerç del seu voltant, mantenint un contacte directe amb el veïnat i fent-lo partícip de les activitats que es realitzen.

Es fomenta un model de lleure variat i saludable.


EL FUTUR LOCAL DE L’AEiG FENT CAMÍ

Després d’ 11 anys sense un espai propi on desenvolupar les activitats de l’entitat, sembla que l’Ajuntament de Tarragona ens cedirà un espai que es troba al carrer Civaderia número 2, a la Part Alta de Tarragona.  L’entitat ja desenvolupava les seves activitats en aquest barri, pel que la situació del local és molt favorable, ja que suposa no perdre la xarxa associativa feta durant aquests darrers anys.

Està situat a la part esquerra del carrer major, la zona més degradada de la Part Alta. La posada en marxa del local del cau fomentaria diversificar la gent que transita per aquesta zona de la Part Alta,  revitalitzant-la amb activitats participatives.

El local no disposa de cap separació de sales ni d’instal·lacions de cap de cap tipus; per no tenir, actualment no té ni paviment. Ens enfrontem, doncs, a la necessitat de fer una gran despesa econòmica per adequar l’espai i així complir amb totes les normatives que ens regeixen.


QUÈ DEMANEM?

Sobretot, demanem suport. Suport institucional, social i econòmic. Som una entitat sense ànim de lucre, i assumir unes obres d’aquest abast, ens suposarà un gran sobreesforç.

Ens plantegem el projecte arquitectònic en diferents fases d’execució tenint en compte els recursos dels que disposem, i del temps dels permisos d’obres.

Podeu col·laborar de diferents maneres:

-> A través d’una aportació econòmica: ES26 3183 4300 7110 1254 1924

-> A través d’una aportació de material de construcció

-> A través d’oferir-nos realitzar un servei per a les vostres activitats (muntar una fira kermesse, realitzar els patges/reis per nadal, servei de guarda-roba, etc. )

-> A través d’oferir-nos altres materials que puguem fer servir en extrajobs tipus rifa solidària.