Vols ser cap?

[fsn_row row_width=”container” row_style=”light” background_repeat=”repeat” background_position=”left top” background_attachment=”scroll” background_size=”auto” background_image_xs=”show”][fsn_column column_style=”light” width=”6″][fsn_text]

T’agradaria formar part d’un Agrupament Escolta i Guia com a cap (educador/a voluntari/a)? Al Fent Camí hi necessitem gent!

Si ets major de 18 anys, pots entrar a formar part del nostre agrupament. Necessites fer les pràctiques del títol de monitor/a? Aquí les podràs fer! Si no tens cap tipus de titulació, cap problema! Com a membres de Minyons Escoltes i Guies podem realitzar cursos de formació pels títols de monitor i director i també altres tipus de formacions!

Tu pots canviar les coses!

L’educació és l’eina més poderosa per canviar el món. El cau ofereix un entorn educatiu complementari a l’escola i a la família i és decisiu en el desenvolupament dels infants i joves.
Participant a l’escoltisme i el guiatge com a cap, o posant-hi el teu granet de sorra d’altres maneres, faràs activitats divertides, t’implicaràs amb l’entorn i amb el país, et sentiràs útil i seràs un referent educatiu per als nens, nenes i joves del teu barri o poble.

Vine a fer pinya amb nosaltres!

Si t’interessa o vols demanar informació, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari!

Omple el formulari amb la informació demanada!

[/fsn_text][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1777″ image_align=”align-none” image_style=”img-default” image_size=”full”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Vols ser cap?

[contact-form-7 id=”1254″ title=”Vols ser cap (educador/a voluntari/a)?”]

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]