Les nostres Trucs per Galícia!

Venim d’un any complicat per fer les nostres activitats habituals del cau, per la pandèmia, per la falta d’espais i la nostra esperança i il·lusió es mantenia per fer uns grans campaments! I ho hem aconseguit, a Galícia!

En el nostre últim any com a Truc volíem fer alguna cosa extraordinària, diferent i sobretot volíem fer uns bons campaments a l’estiu, que és potser l’activitat més emocionant de tot el curs. La idea de visitar Galícia i conèixer la cultura gallega venia de lluny, del curs passat, i s’havia posat al nostre horitzó. Ja teníem algunes coses plantejades del curs passat i enguany ho hem pogut dur a terme.

Un resum de tot el que hem fet; descobrir Galícia i conèixer la seva gent de més a prop, algunes de les ciutats principals com Ourense, Lugo i A Coruña, zones idíl·liques com la Ribeira Sacra i conèixer el seu llegat cultural i el seu patrimoni. I a més de tot això, hem fet molta cohesió entre nosaltres i tornem amb molta il·lusió per seguir participant de l’Agrupament en una nova etapa!

Agraïm als agrupaments escoltes i guies que ens han acollit tots aquests dies i a les persones que ens han ajudat en aquesta aventura. Moltes gràcies Grupo Scout Ilex 695Grupo Scout NyeriConcello Nogueira de Ramuin.

Fins aviat!

 

Post Author: trucs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 4 = 1