Vermut Remullat 2019!

Ahir vam viure una jornada especial, ja que vam celebrar el vermut remullat de Sant Magí!

La plaça dels Natzarens es va omplir de gom a gom, on no van faltar-ne activitats d’aigua pels més petits i menjar i begudes pels més grans! De seguida la plaça es va convertir en una batalla de globus (i galledes!) plenes d’aigua que mullaven a tothom que s’atrevia a participar-hi!

A més a més, els i les caps van oferir menjar, beguda i d’altres productes de marxandatge de l’Agrupament que van fer les delícies dels pares i mares que es van apropar a l’esdeveniment.

Tots els diners aconseguits seran destinats al finançament del futur local de l’Agrupament. Des de fa més d’una dècada no en comptem amb cap i subsistim gràcies a un parell d’aules que ens cedeixen al Centre Cívic de la Part Alta. El cost del local és molt elevat i, tot i destinar totes les nostres forces a aconseguir-ne un, necessitem la vostra ajuda!

A l’apartat Local d’aquest web hi trobareu tota la informació al respecte i les diferents maneres possibles per donar-nos un cop de mà.

Qualsevol ajuda ens faria immensament feliços i facilitaria que per fi molta canalla i joves gaudissin d’un local propi.

[fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1694″ image_size=”medium” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_align=”align-none” image_style=”img-default” image_id=”1695″ image_size=”medium”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_text][/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1696″ image_size=”medium” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_align=”align-none” image_style=”img-default” image_id=”1698″ image_size=”medium”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_text][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1697″ image_size=”medium” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_align=”align-none” image_style=”img-default” image_id=”1699″ image_size=”medium”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row]

Post Author: Fent Camí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *