Nou curs 2018/2019

[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Aquest passat dissabte hem començat oficialment el curs 2018/2019! Hem fet un cau conjunt, el primer del curs, amb tots els nois i noies de l’Agrupament. Hem fet varies activitats pe treballar la coneixença i la confiança i hem estat per diferents carrers i places de la Part Alta. Hi havia moltes cares conegudes però moltes de noves, tant de caps com de canalla! I és que hem de dir que enguany l’Agrupament a crescut  i ja serem vora els 90 nois i noies!

I què se’ns presenta per a aquest nou curs? Encara acabant de celebrar el 30è, ens queda l’últim dels actes el proper cap de setmana amb la sortida al Canigó. I així tancarem un any frenètic d’actes i activitats en què hem celebrat els 30 anys de l’Agrupament.

I una vegada acabat oficilament el 30è, nous reptes i nous projectes!

Per una banda, la consolidació de la branca de famílies de l’Agrupament, MiPAs, que enguany s’amplia i incorpora els Amics i Amigues de l’Agrupament. Un equip que ja porta anys ajudant a l’equip de caps a organitzar sortides i actes conjunts d’Agrupament i que també treballa per la cerca d’un local i en extrajobs per anar recaptant diners.

Per altra banda, l’equip de caps es renova i incorpora alguns nois i noies de la branca de Trucs i també noves cares de fora de l’Agrupament, que ens fan falta i sempre aporten noves idees i recursos en l’educació en el lleure. Alhora també ens anem despedint de grans caps que passen en segon pla o inicien nous projectes personals.

Aquest estiu, campaments conjunts! Com cada 4 anys (aquesta vegada 5) l’Agrupament fem uns campaments amb totes les branques juntes en un terreny d’acampada. Són uns campaments que permeten cohesionar-nos i enfortir el sentiment de pertanyença a l’Agrupament.

El nostre futur local, hi estem treballant i tenim alguna cosa entre mans! Però, hem de treballar molt per seguir recaptant diners ja que caldrà fer importants inversions. Aquest curs també farem molts extrajobs!

I la web, que com ja aneu veient, està en funcionament i poc a poc l’anirem ampliant i introduïnt noves funcions.

I també moltes més coses, que no direm perquè seran sopresa!

En resum, engeguem un nou curs amb molta energia i moltes ganes de fer coses!

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_image image_id=”1287″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row]

Post Author: Fent Camí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *