Pas d’Unitat 2018!

[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

El cap de setmana del 20 i 21 d’Octbure havíem de realitzar la sortida del Pas d’Unitat al terreny de les Esplanes a Nulles, però per la mala previsió meteorològica es va anular. Enlloc d’això, vam celebrar el Pas d’Unitat el diumenge, fent un cau extraordinari a la Part Alta i fent la celebració a la Plaça de Natzarens, lloc que comencem a fer-nos nostre per la proximitat al Magatzem i el possible futur local.

Malgrat aquests canvis frustrants d’última hora tot l’Agrupament ens vam reunir diumenge a les 9.30h i vam fer algunes activitats que teníem programades. A destacar? Cada branca va treballar diferents temes d’actualitat a partir d’uns articles previament seleccionats. També vam destinar una estona a esmorzar i a preparar la celebració del Pas: presentacions, comiats,…i tot el protocol que cal seguir per no saltar-nos cap pas!

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Paral·lelament, la branca de MIPAS va organitzar la seva Assamblea anual per començar a organitzar aquest nou curs, que es presenta intens treballant pel nou local. Hem de fer molta feina!

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”8″ offset=”2″][fsn_image image_id=”1327″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

A les 12.30h, canalla, caps i famílies ens vam trobar novament a la Plaça de Natzarens per començar la celebració del Pas. El fet d’estar allà, i a Tarragona, va fer que la celebració fos diferent i especial. A més, hi havia molt bon ambient, amb molta canalla, pares i mares.

El Pas d’Unitat és la celebració que fem a principi de curs per donar la benvinguda als nous inscrits a l’Agrupament i celebrar que la canalla creix i canvia de branca. És un dels moments més emotius del curs perquè veus el progrés de l’Agrupament, hi ha retrobaments a les noves branques i també hi ha noves incorporacions a l’equip de caps.

Vam parlar, les branques es van presentar, hi van haver comiats i vam donar alguns pedaços de mèrit, vam recordar les promeses fetes als passats campaments i vam cantar. Vam cantar algunes cançons clàssiques a l’Agrupament com Arrels i el Fent Camí, del grup Esquirols, altres tan populars com Camins i una nova cançó per la majoria, Cançons, de Jo Jet i Maria Ribot, que parla justament sobre el Pas d’Unitat.

Finalment, vam dinar tots plegats amb el tradicional dinar de famílies del Pas.

Us deixem amb algunes fotos!

Sempre a punt!

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1331″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][fsn_image image_id=”1332″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1330″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][fsn_image image_id=”1329″ image_size=”full” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row]

Post Author: Fent Camí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *