Trobada de Nadal 2018

Aquest passat 16 de Desembre l’Agrupament hem celebrat el tradicional dinar de Nadal, aquesta vegada la casa de colònies L’Estol, situada prop de Sant Martí Sarroca (Vilafranca del Penedès).

Durant el matí hem realitzat activitats varies per la canalla, de les que podem destacar la trobada amb el Tintín, que estava duent a terme una investigació sobre els tions que viuen pels boscos de les nostres terres per conèixer com vivim el Nadal aquí.

Hem fet una activitat sobre el Nadal, per aprendre a viure’l amb els cinc sentits i després hem fet una petita excursió fins al castell de Sant Martí Sarroca, situat sobre un turó des del qual es veu un paisatge encantador. Unes vistes de vinyes del Penedès i amb Montserrat al fons.

Allà ens hem trobat amb l’Oncle Buscall, el caçations, amb qui hem cantat algunes cançons i ens ha ajudat a trobar el Tió!

Al migdia hem fet cagar el Tió i ja hem passat al gran dinar, cuinat per les nostres famílies. Durant el matí, les famílies assistents s’han encarregat de preparar una sopa de galets amb caldo casolà, boníssim! Moltes gràcies a totes les famílies cuineres d’aquest dinar!

En resum, un gran dia de Nadal amb la nostra gent de l’Agrupament!

Bon Nadal!

Post Author: Fent Camí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *