Últim cau

I ja s’ha acabat. Un any més, el cau tanca per vacances!

Ha estat un gran any amb tots i totes vosaltres, on hem viscut mil experiències noves i hem après moltíssim!

El cau representa cada branca, cap, mare, pare, foulard, carmanyola, nus, canadenca i “No puc, tinc cau“. Tota aquesta sèrie d’elements fan que avui en dia puguem continuar amb aquesta gran aventura i que el Fent Camí estigui més viu que mai!

Ara només ens queda esperar fins el 30 de juliol, on engegarem la nostra gran aventura a les Terres de l’Ebre, on el Tintín ens espera impacient. Amb moltes ganes de començar aquests esperats #CampamentsConjunts i fer de la conviència, un cop més, la nostra senya d’identitat!

A continuació us deixem amb un recull de les millors imatges de l’últim cau de l’any, que va ser conjunt. Esperem amb impaciència el curs vinent, que de ben segur serà encara millor!

Sempre a punt!

[fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1709″ image_size=”medium” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_align=”align-none” image_style=”img-default” image_id=”1710″ image_size=”medium”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_text][/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1711″ image_size=”medium” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column][fsn_column width=”6″][fsn_image image_align=”align-none” image_style=”img-default” image_id=”1712″ image_size=”medium”][/fsn_image][/fsn_column][/fsn_row][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_text][fsn_row][fsn_column width=”6″][fsn_image image_id=”1713″ image_size=”medium” image_align=”align-none” image_style=”img-default”][/fsn_image][/fsn_column]

Post Author: Fent Camí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *